• Magunkról

  Magunkról

  Fontosnak tartjuk, hogy autónk stílusos karaktere tükrözze elhivatottságunkat. Szolgáltatásinkat az eredeti, klasszikus londoni taxira alapozzuk. Különös figyelmet fordítunk az esetlegesen felmerülő egyedi igényekre. Árpolitikánkat úgy alakítottuk, hogy széles közönség számára legyen elérhető kínálatunk. Elérhetőségeinken készséggel állunk rendelkezésére.

  Bõvebben
 • Esküvői autó

  Esküvői autó

  Az egyik legjobban várt és a legemlékezetesebb esemény életünkben a saját esküvőnk. Ennek egyik fontos kelléke az autó, ami az oltár elé, majd a vacsorához szállítja az ifjú párt. Mindenki egyedi és exkluzív autóról álmodik. Fontos elvárás az autóval szemben, hogy alkalomhoz illő, reprezentatív megjelenése mellett, különleges és kényelmes is legyen egyben.

  Bõvebben
 • Városnézés

  Városnézés

  Nézze meg fővárosunk nevezetességeit egy kötetlen, privát túra keretében. Egyedi igényeit szem előtt tartva, Ön alakíthatja ki az útvonalat. A kellemes és vidám hangulatot eredeti, klasszikus angol taxink garantálja. Este már más arcát mutatja a város, ezért lehetőséget biztosítunk éjszakai utakra is, ahol többek között Budapest csodálatos fényeiben is gyönyörködhet.

  Bõvebben
 • Saját sofőr

  Saját sofőr

  Tegye teljessé kikapcsolódását és autóját otthon hagyva menjen el az esti előadásra, hogy stílusosan érkezhessen a színház elé. Elképzelte már rá milyen érzés lehet amikor nem kell aggódnia a nemlétező közeli szabad parkolóhelyek miatt? Gondolt már rá, hogy mindezt valóban megteheti, mert elérhető áron kínáljuk alkalmi transzfer szolgáltatásunkat?

  Bõvebben
 • Garantált öröm

  Garantált öröm

  Szeretné meglepni kedvesét valami emlékezetes és maradandó élménnyel? Bérelje ki évfordulóra, születésnapra, jeles eseményre, eredeti londoni taxinkat. Képzett sofőrünk bárhová elviszi Önöket. Tervezzük meg együtt a meglepetést!. Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk partnereink csatolt szolgáltatásait, a részletekért keressen elérhetőségeinken!

  Bõvebben
 • Film, fotó

  Film, fotó

  Léteznek olyan tárgyak, melyek tévedhetetlen módon a brit hangulatot hordozzák magukban. Ezekkel kapcsolatosan, kivétel nélkül mindenki az "angolok"-ra asszociál. Ha szeretné ezt az érzést képi megjelenítésen keresztül átadni közönségének, ügyfeleinek, akkor nem kell mást tennie, csupán ki kell bérelnie klasszikus angol taxinkat, forgatásra vagy fotózásra.

  Bõvebben
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Stílusosan érkezni

Kedvező áron kínáljuk szolgáltatásainkat, hogy biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbbet.
Sofőrjeink a hét minden napján rendelkezésre állnak, akik széleskörű ismeretekkel rendelkeznek Budapestről és Magyarországról.
Bízunk benne kedvet kap, hogy kipróbálja, milyen érzés a klasszikus londoni taxival utazni és hamarosan utasaink között üdvözölhetjük.
Autóinkban egyszerre 5 utas szállítására nyílik lehetőség. Leghátul egymás mellett, hárman foglalhatnak helyet, velük szemben, a menetiránnyal háttal egy-egy lehajtható pótülésen pedig további két személy.
A be- és kiszállás megkönnyítéséhez az utasok kifordítható ülést és lépcsőt vehetnek igénybe.
Rendkívül praktikus megoldás városnézéshez, rendezvényekre, esküvőkhöz.

A londoni taxik


A londoni szabályozás szerint, a taxi a tömegközlekedés körébe tartozik, ezért is találhatók az autókban a buszokon megszokott kapaszkodók, feliratok. Nagyjából 21 ezer ilyen taxi mozog London utcáin, a személyszállítási tevékenység itt is engedélyhez kötött, a helyismereti vizsga legendásan  szigorú. Létezik alternatív, csak hívásra rendelhető taxi is (minicab), a kocsik java részét a taxicélra épített járművek alkotják (hackney-k), bár ma már nem kizárólag LTI-k, hanem Fiat-, Mercedes-, Peugeot-, VW-minibuszok is teljesítenek szolgálatot.
A taxiként használható autókra igen szigorú szabályok vonatkoznak. Az utasokat fallal kell elválasztani a vezetőtől, aki mellett nem ülhet utas, ezt a helyet a csomagok részére kell fentartani. Az utasok és a sofőr részére két különálló és függetlenül üzemeltethető fűtőberendezésnek kell lennie. Az utasokét az utastérből is kell tudni vezérelni. A járműnek kerekesszéket használó utas szállítására alkalmasnak kell lennie.
A belmagasságnak 1,2 méteresnek, a fordulókörnek minimum 8,5 méteresnek kell lennie. A legenda szerint a fordulékonyságot az egyik legelegánsabb londoni szálloda, a Savoy felhajtójához méretezték, bár annak hozzávetőleg 8 méteres az átmérője. A londoni taxi tehát akkor is nagyjából így nézne ki, ha más gyártaná. A fekete szín nem volt kötelező, de akkoriban ilyen színben szállította a gyártó, a taxisok pedig nem akartak felárat fizetni más árnyalatokért. A törvényi előírások szerint, melyet többször módosítottak, még 2013-ban találkozhatunk taxiüzemben üzemeltetett klasszikus London Taxival. Ezt követően már más típusok veszik át a helyét és lassan végleg eltűnik.

Language selection

Keresés az oldalon

Facebook